Airco Installatie

De installatie door Airco Roy

Een airco van Airco Roy wordt uitsluitend geïnstalleerd door één van onze gecertificeerde en STEK erkende monteurs. Dit garandeert een nette en zorgvuldige installatie (minimaal zichtbare leidingen of bedrading bij bestaande bouw en bij nieuwbouw geen zichtbare leidingen of bedrading). Voor de meeste installaties hoeven geen bouwkundige aanpassingen aan uw woning te worden uitgevoerd. Een vakkundig geïnstalleerd systeem verlengd de levensduur en het comfort van de installatie.

Airco installatie bij jou thuis

Wil je een airco kopen en laten installeren?
Airco Roy heeft een ruime selectie met een hoge kwaliteit. We hebben gekozen voor de merken Mitsubishi, LG, en Daikin vanwege de betrouwbaarheid. Omdat alle split airco’s in ons assortiment energiezuinig zijn draag je bij aan een duurzaam klimaat en bespaar je energiekosten. Een nieuwe airco kopen en laten installeren met de hulp van Airco Roy is gemakkelijk. Wij beschikken namelijk over STEK-gecertificeerde professionals, die de installatie volledig voor je uit handen nemen.

Oplossing op maat

Voor iedere woning heeft Airco Roy een oplossing op maat en kunnen dan ook altijd een airconditioning systeem plaatsen. Onze installateurs kunnen bij jou thuis in kamers als de woonkamer, de slaapkamer, de keuken of op zolder een airco plaatsen. Dankzij ons grote assortiment hebben we voor iedere wens een systeem op maat. Dankzij onze systemen zal u het in jouw woning nooit te warm, te koud of benauwd hebben. Deze stuk voor stuk energiebesparende en stille apparaten van zorgen voor constante frisse lucht op de juiste temperatuur. Dit zal resulteren in ultiem comfort. 

Als je als particulier een airco systeem wilt hebben, dan heeft Airco Roy voor iedere plek de juiste oplossing op maat. Dit komt door ons grote assortiment aan verschillende soorten en merken airco systemen. Of je nu een airco voor in je huis, op kantoor, of op je caravan wilt: onze installateurs kunnen alles voor je regelen!  Voor in iedere ruimte is er een geschikt model airco te vinden. Op deze manier heb je altijd frisse gezonde lucht en de juiste temperatuur. Daarnaast zijn de modellen stuk voor stuk stil en energiebesparend. Laat ons jouw wensen weten en wij zoeken naar een passende oplossing.

De voordelen van een airco

Naast het koelen of verwarmen van de ruimte zorgt een airco ook voor een fris binnenklimaat. Een airco laten installeren draagt dus bij aan een gezondere leefomgeving. Elektrisch verwarmen is bovendien voordeliger dan verwarmen met fossiele brandstoffen. Tegenwoordig wordt veel gebruik gemaakt van groene stroom. Wind, water en zon zal er altijd blijven, in tegenstelling tot het schaarser wordende gas. Dat is nu al terug te zien in de prijzen. Een airco kopen en laten installeren levert je dus op den duur een fikse kostenbesparing op.

Onderhoud

Een correct geïnstalleerde en periodiek onderhouden airconditioner is in alle gevallen de sleutel tot een probleemloze werking van een installatie. Toch kan het voorkomen dat een airconditioner na een aantal jaren minder gaat functioneren door de slijtage van kleine onderdelen. De serviceorganisatie van Airco Roy is in staat om tijdig op uw servicevragen of storingsmelding te reageren en u zo snel mogelijk weer te voorzien van een goed werkende airconditioning.