Over Airco Roy

Wie zijn wij?

Airco Roy is een bedrijf dat gespecialiseerd is in adviseren, installeren, repareren en onderhouden van airco’s en airconditioning systemen. Dit leveren wij voor particulieren en bedrijven. Onze medewerkers zijn hoog gekwalificeerde, opgeleide professionals met ervaring. Klantgericht denken, het nakomen van onze afspraken en het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Airco Roy, installeert en onderhoudt uw airco installatie. Als STEK- en BRL 100 gecertificeerde airco installateur voorzien wij uw woning van een aangenaam en gezond binnenklimaat. Een airco is rendabel en kan goed gecombineerd worden met uw zonnepanelen. En met onze extra services, zoals elektrische aanpassingen, bieden we alles onder één dak. Als gecertificeerd vak expert in de installatietechniek kun je bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe, repareren van kapotte, en onderhouden van bestaande aircosystemen. 

Voor Airco Roy houdt de service niet op bij het leveren en monteren van een airco systeem. Door middel van onze onderhoud service zorgen we er samen voor dat je installatie blijft doen wat wij beloofd hebben. Wij zijn officieel verkoper van de merken Daikin, LG en Mitsubishi. Voor uitgebreide informatie over de verschillende merken, klik hier. Voor problemen met uw bestaande installaties ben je dus ook bij ons aan het juiste adres. Laat ons weten wat jouw probleem is en wij gaan op zoek naar de passende oplossing. 

Contacteer ons ten alle tijden vrijblijvend voor informatie over het aanschaffen van een nieuw airconditioningsysteem, of reparatie- of onderhoud van je bestaande installatie.


Wij komen dan graag langs en zullen je een uitgebreide vrijblijvende offerte leveren.